Fillers i Göteborg

Vi utför fillers mitt i centrala Göteborg utförs av överläkare lisa

Behandlingen utförs av överläkare Lisa Ternström.

Hur fungerar fillers?

Fillers efterliknar kroppens egen hyaluronsyra och är en gel som är framtagen på kemisk väg. När man åldras minskas kroppens egna tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av det bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem.

Behandlingsområden med fillers är t.ex. att ge läpparna en tydligare kontur, och/eller öka volym i läpparna. Man kan dra upp sura mungipor, fylla ut ”argrynkan” (glabella) mellan ögonen samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen ( nasolabialveck).

Dessa behandlingsområden är de vanligaste men man kan även skulptera kindben, öka volym i kinderna. Hyaluronsyra är en icke-permanent filler som bryts ner och försvinner precis som kroppens egna hyaluronsyra.

Resultatet efter en injektionsbehandling håller i sig i ungefär 6-9 månader. Om det är första gången man blir injicerad och man vill behålla resultatet rekommenderas att fylla innan allt hunnit gå ur , för då får man börja om från början igen. Fyller man på efter 2-4 månader håller resultatet i sig längre.

Vart kan man använda fillers?

Rökrynkor

Med åldern framträder linjer på överläppen. Dessa kan upplevas som besvärande och kan med fördel behandlas med fillers

Tear troughs

För ett piggare utseende kan håligheter under ögonen som ger mörka skuggor behandlas med fillers.

Sura mungipor

Genom behandling med fillers kan nedåtvända mungipor lyftas uppåt, med ett gladare utseende som resultat.

Nasolabialveck & marionettlinijer?

Fillers är en mycket effektiv behandling för att släta ut nasolabialveck, fåror mellan överläpp och kind, och marionettlinjer, fåror mellan haka och kind. Fåror i dessa områden blir mer framträdande då man åldras, men kan också finnas naturligt hos yngre personer

Läppar

Förstoring och omformning av läpparna är ett av de vanligaste användningsområdena för fillers. Med fillers i läpparna kan karaktärsdrag förstärkas, förlorad volym ersättas och asymmetri korrigeras.

Stylage

Stylage innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget, icke animaliskt och är ej permanent. Hyaluronsyran återskapar den förlorade volymen i rynkor, fåror, ärr, gropar och har en smörjande effekt på huden. Stylage är den enda fillern som innehåller den naturliga antioxidanten mannitol vilken ger mindre svullnad och rodnad direkt efter behandlingen. Behandlingen påvisar ett fantastiskt resultat omedelbart med kort konvalescens tid. Hållbarhet ca 6-12 månader beroende på behandlingsområde och är med andra ord inte permanent. S.m.a.r.t-produktionsprocessen är en noggrann kvalitetskontroll och säkerställer en minimal risk för biverkningar.

Stylage filler som är den nya tredje generationens filler. Stylage är är säker, hållbar och världens mest högklassiga sortiment av filler.

Boka videokonsultation

Pga rådande omständigheter har vi valt att införa gratis videokonsultation om du är intresserad av Fillers, Rynkreducering eller Trådlyft.

Vanliga frågor & svar om fillers

Skulle du fortfarande undra något så tveka inte att skriva till oss i chatten. Lämna kontaktuppgifter så vi kan återkoppla till dig.

Innan din behandlingen är viktigt att man gör en ordentlig konsultation där du får information om materialet, hur behandlingen går till, vi fyller tillsammans i din journal.
För att bedöva aktuellt område får du en bedövningssalva innehållande lidocaine (samma som i tandläkarbedövning) vilken skall verka i ca 15 min. Området tvättas av med klorhexidinsprit.

Nålen som jag använder är en liten tunn nål och stick antalet beror på område och hur stor volym som behövs. Det kan spänna och  sticka till lite.
Om du använt/ använder blodförtunnande medicin (Voltaren, Omega 3, etc), har din menstruation samt om du dagarna innan druckit alkohol kan det blöda lite mer.
Fillern bryts allt eftersom ner till socker och vatten i kroppen.

Individuell svullnad, rodnad och blåmärke kan uppstå vid behandlingen vilka försvinner 3-4 dagar efter behandlingen.
Du kan känna en viss ömhet efter behandlingen och en pulserande känsla när bedövningen avtar ca 3 timmar efter.
Det fina slutresultatet kan du efter ungefär 1 vecka.

1. Vidrör inte området första dygnet, bara nya läppstift, glans och krämer första dygnet.
2. Undvik hård träning, sol och solarium första dagarna.

– Precis som med alla fillers kan det direkt efter behandlingen uppstå viss lindrig, övergående rodnad och viss svullenhet kan ses vid injektionsstället. Det är dock inget som ger några sociala begränsningar utan kan lätt döljas med make-up och är lika för alla Fillers”.

Eftersom preparaten är uppbyggda av den kroppsidentiska substansen Hyaluronsyra bryts det ner på ett naturligt sätt. Det är tryggheten med preparaten men skapar också begränsnigar för hållbarheten. Med Restylan är den generella hållbarheten 3-9 månader. Med Juvederm, som har en unik korslänkningsteknologi vilket bildar en nätliknande struktur, är den generella hållbarheten 6-12 månader.

Nej behandlingen går fort och vanligen behövs ingen bedövning eller specifik smärtlindring. Preparatet i sig innehåller smärtreducering. Undantaget är behandling av läppar,  som har rikligt med nerver, där kompletterar vi ofta med extern bedövningssalva för att göra behandlingsupplevelsen mer skonsam.

Medlemsförmåner

Utvalda kampanjer & rabatter endast för dig som är kund hos oss.

Samla poäng - Få Gratis pengar

Samla poäng på alla köp, poängen omvandlas sedan till värdecheckarsom du kan handla för (typ gratispengar, yey!).

Giltigt i ett år

Alla köp du gör via vår webbshop skickas som presentkort till din email giltigt i ett år. Schysst va?!

1 Kr = 1 Poäng

För varje krona du spenderar i vår webbshop får du ett poäng för.

1000 Poäng = 25 Poäng

När du får upp till 1000 poäng så bjuder vi på 25 poäng extra. Schysst va?!

Extra poäng vid födelsedag

Man skall gotta sig när man fyller år. Vi lägger till 25 poäng extra vid födelsedag.

Lämna recension - få poäng

För varje recension du lämnar i vår shop belönar vi dig med 10 poäng.

Boka tidShoppa nu
sv_SESwedish
sv_SESwedish